2022-04-27

Vill du bli vår nya HR Manager?

Vi saknar en i teamet!

Söker du ett utvecklande och varierande jobb där du får möjlighet att arbeta i en bred HR-roll, kanske det är du som är vår nya HR Manager?

Som HR Manager på Bergteamet AB har du en viktig roll inom vårt bolag där du arbetar i tätt samarbete med samtliga delar inom vår verksamhet. Du stöttar plats- och avdelningschefer inom HR-området samtidigt som du arbetar operativt och självständigt löser situationer som uppstår i verksamheten.

I rollen arbetar du med samtliga områden inom HR, så som arbetsrätt och förhandling, rekrytering, rehabilitering, policys och rutiner etc. Genom ett proaktivt och lyhört arbetssätt driver du förändring och utveckling på ett framgångsrikt sätt. Då rollen till stor del innebär självständigt arbete krävs att du har god tilltro till din egen förmåga och modet att fatta beslut.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Vem är du?
Vi söker dig med akademisk examen inom personal/HR eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en bred HR-roll, på såväl operativ som strategisk nivå. Tidigare erfarenhet från gruvbranschen är meriterande.

Som person är du driven, strukturerad och har lätt för att arbeta systematiskt med flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har ett förtroendeingivande och serviceinriktat arbetssätt och en positiv inställning. Du har god samarbetsförmåga, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt. Du är van vid att ta ett stort ansvar och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Du har god kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska. Du har god datavana, speciellt i Office-paketet, och kan snabbt sätta dig in i nya datasystem.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Resor ingår i tjänsten, av vilket följer att B-körkort är ett krav för tjänsten. Placeringsort för tjänsten är Boliden med möjlighet till delvis distansarbete.

Skicka din ansökan märkt med HR Manager med e-post till: magnus.arnkvist@bergteamet.se.

Vi vill ha din ansökan senast 2022-05-15. Observera att vi i denna rekrytering tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor angående din ansökan besvaras av Emelie Jonsson, nuvarande HR Manager, 073-824 36 60, emelie.jonsson@bergteamet.se och eller Magnus Arnkvist, VD, 0910-73 43 02, magnus.arnkvist@bergteamet.se.

Försäljning av annons- och rekryteringstjänster undanbedes.