2022-07-06

Vi söker servicetekniker till teamet

Bergteamet behöver förstärkning till projekt under jord

Servicetekniker

Bergteamet AB har en av branschens mest kompletta maskinparker och satsar på att vidareutveckla service och underhåll. Som servicetekniker hos Bergteamet AB utför du servicearbete och reparationer av tunnelmaskiner under jord. Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer och ombyggnationer.

Vem är du
Vi söker dig med en positiv inställning, god samarbetsvilja, och ett stort ansvarstagande. Som person är du driven, engagerad och lösningsorienterad. Du är en självgående tekniker med vana från gruvmaskiner/tunga maskiner.

Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med tunga fordon. Kunskap inom el, elektronik, starkström och hydraulik är mycket meriterande.

B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Du anställs i hemmet och placeringsort är i huvudsak inom Sverige och synnerhet i Västerbotten och Mellansverige. Du kommer arbeta i skift, vanligtvis 7:7 eller Stockholmsskift.

 

Skicka din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, märk din ansökan med Servicetekniker2022 med e-post till: cv@bergteamet.se.

Frågor angående din ansökan besvaras av Ulf Johansson, 070-315 20 74, ulf.johansson@bergteamet.se eller Karl-Gunnar Lindkvist, 072-050 24 42, karl-gunnar.lindkvist@bergteamet.se.

För fackliga frågor kontakta IF Metall, avdelningskontoret Skellefteå.

Med anledning av ändringarna i lagen (2010:1011) om brandfarliga och explosiva varor (LBE) kan lämplighetsprövning via MSB krävas för tjänsten.

Försäljning av annons- och rekryteringstjänster undanbedes.