2022-09-27

Vi söker Platschef, ansök idag!

Som platschef innehar du det huvudsakliga ansvaret för det arbetsställe och de projekt du ansvarar för. Du arbetar hela tiden produktionsnära och är med under hela processen från uppstart till färdigställande av projektet. Det är ett omväxlande jobb med stort eget ansvar och arbetsuppgifterna kan se olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i.

Rollen som platschef innebär att du leder samarbetet med kunden, det egna projektteamet och med underentreprenörer. Du har personalansvar och ska stödja, utveckla och motivera dina medarbetare. Det kräver ett bra ledarskap och en mycket god samarbetsförmåga.

Du ansvarar även för uppföljning och rapportering av ekonomiska resultat för de projekt som du ansvarar över. Som platschef ska du även aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmiljö med högt säkerhetsfokus och vara öppen för förbättringsförslag då hela organisationen hela tiden arbetar för att bli säkrare, effektivare och ständigt bättre.

Vem är du

Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och en god känsla för service och samarbete med såväl kollegor som kunder. Ditt förhållningssätt är professionellt och du har förmågan att lyssna och känna in din omgivning. Du är en trygg, stabil person med självinsikt. Det ställs höga krav på personligt ansvarstagande och god planeringsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Kvalifikationer

Du har tidigare arbetat med produktion och ledarskap inom bergentreprenad eller liknande. Har goda kunskaper i Microsoft Office. Du har kunskaper om projektstyrning, vana med kundkontakter och stor vana vid genomförande av projekt. Du kommer att ha ansvar för efterlevnad av lagar/myndighetskrav, kvalitets- och produktionskontroll. Meriterande med utbildning i entreprenadjuridik och projektledning.

Krav på B-körkort, samt att du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Resor ingår i tjänsten.

Med anledning av ändringarna i lagen (2010:1011) om brandfarliga och explosiva varor (LBE) kan lämplighetsprövning via MSB krävas för tjänsten.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2022-11-01

Skicka din ansökan märkt med Platschef2022 med e-post till: cv@bergteamet.se
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Frågor angående din ansökan besvaras av Ulf Johansson (Produktionschef), 070-315 20 74, ulf.johansson@bergteamet.se eller Linda Fredriksson (HR Manager), 0910-21 53 04, linda.fredriksson@bergteamet.se.

I vårt magasin Bergsäkert kan du läsa mer om våra projekt och vår verksamhet.

Rekrytering Platschef.pdf

Försäljning av annons- och rekryteringstjänster undanbedes.