2019-03-28

Vi söker HSEQ Utvecklare

Vill du vara med och utveckla HSEQ arbetet inom Bergteamet AB?
Bergteamet har en nollvision inom HSEQ gällande arbetsplatsolyckor och tillbud. Vi vill erbjuda säkra och trygga arbetsplatser för såväl våra medarbetare som inhyrd personal och underentreprenörer.

Vi arbetar för att ständigt bli säkrare och driver utvecklingen för en bättre arbetsmiljö och säkrare metoder för att vara effektiva även i de mest utmanande förhållandena. Vi löser utmanande problem med säkerheten främst.

Vad gör du
Som HSEQ utvecklare driver och samordnar du projektens kvalitets-, arbets- och miljöarbete och förser platschefen med material och beslutsunderlag. Du planerar, organiserar och strukturerar ditt eget arbete. Du har ett tätt samarbete med såväl interna som externa aktörer.

I uppdraget ingår att stötta platschefer och vara behjälplig vid ev förändringar i produktionen. Genom att lyssna på våra medarbetare i den dagliga produktionen ska du skapa fungerande rutiner och underlätta arbetet för platschefer och arbetsledare att hantera dessa frågor på bästa sätt.

Du kommer även delta vid revisioner, framtagandet av innovativa lösningar, uppdatera och dokumentera.

Vem är du
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från gruvbranschen och ett stort intresse av att utveckla processer och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning.

Du har som person lätt för att samla in och förstå fakta, god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, samt lätt för att samarbeta med andra. Du är en trygg, stabil person med självinsikt som tar stort eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Kvalifikationer
Erfarenhet inom områdena kvalitet, arbetsmiljö och miljö är meriterande. Du har goda kunskaper i Microsoft Office och vana att arbeta med datasystem. Krav på B-körkort, samt att du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift. Erfarenhet från gruvbranschen är meriterande.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Resor ingår i tjänsten.

Skicka din ansökan märkt med HSEQ2019 med e-post till: cv@bergteamet.se

Vi vill ha din ansökan senast 2019-04-12
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Frågor angående din ansökan besvaras av Mattias Hedlund, 070-562 15 28, mattias.hedlund[@]bergteamet.se

Försäljning av annons- och rekryteringstjänster undanbedes.