2022-07-06

Vi söker bergarbetare till teamet

Bergteamet behöver förstärkning till projekt under jord.

Bergarbetare

Som bergarbetare hos Bergteamet AB kan du arbeta med ett flertal arbetsmoment inom ortdrivning, schaktarbeten och bergförstärkning.

Vem är du
Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta med andra och är inte rädd för att ta i där det behövs. Du är självgående, lugn och stabil och gillar att jobba i en föränderlig miljö.

Kvalifikationer
Du har flerårig erfarenhet av bergarbete och utbildning inom området är mycket meriterande. Ett krav är att du kan minst tre moment i salvcykeln. Då vi arbetar i en riskfylld miljö ska du ha ett högt säkerhetstänk och sätta säkerheten först. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande.
Utbildningar inom bergmekanik, sprängkort, etc är meriterande.

Du anställs i hemmet och placeringsort är i huvudsak inom Sverige och både Norr- och Västerbotten samt Mellansverige. Du kommer att arbeta i skift, vanligtvis i 7:7.

Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Skicka din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, märk din ansökan med Bergarbetare2022 med e-post till: cv@bergteamet.se

Frågor angående din ansökan besvaras av Ulf Johansson, 070-315 20 74, ulf.johansson@bergteamet.se eller Isabelle Klingstedt, isabelle.klingstedt@bergteamet.se, 072-080 14 43.

För fackliga frågor kontakta IF Metall, avdelningskontoret Skellefteå.

Med anledning av ändringarna i lagen (2010:1011) om brandfarliga och explosiva varor (LBE) kan lämplighetsprövning via MSB krävas för tjänsten.

Försäljning av annons- och rekryteringstjänster undanbedes.