2018-09-17

Traineeanställning för framtidens bergarbetare

Har du funderat på att arbeta under jord? Har du ett teknikintresse kombinerat med god initiativförmåga? Då kan du vara rätt person för vår nya satsning!

Bergteamet AB etablerades 1999 och är alltjämt ett av skandinavens största entreprenadföretag inom bergarbete under jord. Våra uppdrag omfattar i huvudsak schaktarbeten, bergförstärkning och tunneldrivning. Vi är för närvarande ca 200 anställda och omsätter ca 500 Mkr.

Dina arbetsuppgifter
Wikan Personal och Bergteamet har nu möjlighet att erbjuda tre personer en eftertraktad traineeanställning som kommer ge dig den kunskap och erfarenhet som krävs för att bli framtidens bergarbetare.
Detta är en arbetsplatsförlagd utbildning, där de antagna kandidaterna under en 4 månaders period ska gå parallellt med och utbildas av erfarna bergarbetare i ordinarie skiftlag i Malmberget.

Utbildningen är indelad i 7 block där säkerhet, lära känna maskinen, lära känna berget och maskinunderhåll är de största. Efter slutförd och godkänd utbildning kommer Traineeanställningen att gå över till en regelrätt anställning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, punktlig, ansvarstagande och flexibel. Du är representativ, positiv och framför allt så har du viljan att göra ett bra jobb. B-körkort är ett krav.
Om detta låter intressant, tveka då inte utan skicka in ansökan snarast, dock senast 2018-10-02. Traineeutbildningen startar igång under hösten.
Omfattning: Heltid i 11/10 skift
Plats: Malmberget
Sista ansökningsdag: 2018-10-02
För mer information: Kenneth Vidmark 0910-770981 eller kenneth@wikan.se
Ansökan skickas till: Kenneth@wikan.se

Wikan Personal AB är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.