2022-10-05

Vi söker Projektingenjör, ansök idag!

Som projektingenjör tillhör du stödfunktionen och stöttar både säljavdelningen och den operativa verksamheten. Det är ett omväxlande jobb med stort eget ansvar och arbetsuppgifterna kan se olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i.

Vi är ett team som arbetar tillsammans och dina arbetsuppgifter kan variera över tid. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är kalkylering, tidplaner, dokumentation, rapportering, ekonomiuppföljning, avtalsfrågor, resursplanering och kvalitetsuppföljning.

Vem är du
Som person är du noggrann, affärsmässig, strukturerad, har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt har en mycket god administrativ förmåga. Du har ett lösningsfokuserat arbetsätt och en god känsla för service och samarbete med såväl kollegor som kunder. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Kvalifikationer
Du har tidigare arbetat med projektledning inom bergentreprenad eller liknande. Har goda kunskaper i Microsoft Office och vana att arbeta med datasystem. Du har kunskaper om budgetplanering och projektstyrning och stor vana vid genomförande av projekt. Du kommer att ha ansvar för efterlevnad av lagar/myndighetskrav, kvalitets- och produktionskontroll samt för kalkyler, prognos och avstämning. Meriterande med utbildning i entreprenadjuridik och projektledning. Krav på B-körkort, samt att du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Resor ingår i tjänsten.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval.
Skicka din ansökan märkt med Projekt2022 med e-post till: cv@bergteamet.se

Frågor angående din ansökan besvaras av Magnus Arnkvist (VD), 0910-73 43 02, eller Linda Fredriksson (HR Manager), 0910-21 53 04, linda.fredriksson@bergteamet.se.

Med anledning av ändringarna i lagen (2010:1011) om brandfarliga och explosiva varor (LBE) kan lämplighetsprövning via MSB krävas för tjänsten.

Försäljning av annons- och rekryteringstjänster undanbedes.

I vårt magasin Bergsäkert kan du läsa mer om våra projekt och vår verksamhet.

Projektingenjör.pdf